A Csurgói Sótonyi László Sport és Szabadidőcentrum felújítása és bővítése

Csurgó Város Önkormányzata az egész térséget érintő nagyprojektet valósít meg, melyhez 6,1 milliárd forint támogatást biztosít a Magyar Kormány. A több ütemből álló fejlesztés megvalósítása jelenleg félidőnél tart.

A sportcsarnok bővítése és modernizálása mellett a csarnokot övező terület felújítása is megtörtént. A park átalakult egy modern fitnesz-, és játszóparkká, ahol minden korosztály megtalálja az aktív kikapcsolódás lehetőségeit. A csarnok megújult lelátója számozott ülőhelyekkel bővült, valamint az eredményjelző táblák is lecserélésre kerültek modern LED kijelzős típusokra. A létesítményben a pályaborítás cseréje mellett a kiszolgáló helyiségek, a közvetítő állások és az öltözők is felújításra kerültek.

A június 16-án átadott Városi Uszoda közvetlenül kapcsolódik a csarnokhoz, és alkalmas az úszásoktatástól kezdve a profi versenyek megrendezésére is. Az emeleten wellness centrum került kialakításra, kilenc helyiséggel rendelkező szauna világgal és számos relaxációs szolgáltatással egyetemben.

2017 őszén kezdődhet meg a komplexum Élményfürdő és Szálloda szekcióinak kivitelezése. A szálloda két emeleten 42 szobával, számos pihentető szolgáltatással, valamint különálló étteremmel is rendelkezni fog. Az élményfürdő az uszoda épületével összeszámítva 4.500 négyzetméteren elterülő vízi létesítmény lesz. Rendelkezik majd kül-, és beltéri élménymedencék mellett baba-, és gyermekmedencével is. Az emeleten egy wellness központ kap helyet, ahol számos relaxációs szolgáltatás mellett különféle masszások, fodrászat és kozmetika is megtalálható lesz.

Budapesti irodánk

1143 Budapest, Stefánia út 71.
Telefon: +36 1 615 0980
Fax: +36 1 796 5031
Email: titkarsag@euroraptor.hu

Nyíregyházi irodánk

4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 37/a
Tel: +36 42 506 597
Email: euroraptor@euroraptor.hu

infoblokk