Aktuális hírek

Elindult a KKV Technológia Plusz Program!
2024. április 30-tól akár 100 millió Forint 0%-os hitel igényelhető többek között új eszköz, elektromos jármű, napelemes kiserőmű és infokommunikációs eszközök beszerzésére.
tovább
Idén érkeznek a mezőgazdasági kisüzem és fiatal gazda pályázatok
Várhatóan 2024 júliusában teszik közzé a Közös Agrárpolitika következő 3 pályázati felhívását, amelyek vissza nem térítendő támogatást jelentenek a mezőgazdasággal foglalkozók számára!
tovább
Társadalmi egyeztetésen a KKV-k innovációs képességének támogatása című pályázati felhívás
2024 szeptemberében újabb lehetőség nyílik a KKV-k számára, hogy pályázat segítségével fejlesszék vállalkozásukat.
tovább
Megjelent a Magyar Falu Program keretében az „Út, híd, járda építése, felújítása” című pályázati felhívás.
Az ötezer lakosúnál kisebb települések pályázhatnak az önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak építésére és felújítására.
tovább
Elérhető a „MGFÜ Energetikai Tanácsadási Utalvány Program” című címzetti felhívás
A program célja az energiahatékonysági beruházásokhoz kapcsolódó fejlesztések elősegítése tanácsadással, továbbá az alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata.
tovább
Megjelent a "Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása" című pályázat tervezete
A felhívás elsődleges célja a változó éghajlati körülményekhez alkalmazkodni képes, magas termőképességgel és termésbiztonsággal rendelkező ültetvények telepítésének támogatása.
tovább
Társadalmi egyeztetésen az "Állattartó telepek megújításának támogatása” című pályázati felhívás tervezete
A pályázat célja az állattartáshoz kapcsolódó termelő tevékenységet szolgáló épületek korszerűsítése, új gépek és eszközök beszerzése és az energiahatékonyság javítása.
tovább
Társadalmi egyeztetésen a kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post-harvest fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás tervezete
A pályázat célja a kertészeti ágazat fejlesztését szolgáló beruházások, és az ágazatban a zöld beruházások támogatása.
tovább
Társadalmi egyeztetésen a "Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása" és a "Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása" című pályázati felhívások tervezete
A "Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása" című pályázati felhívás tervezet szerint akár 200 millió forint támogatás is igényelhető. A komplex pályázat esetén pedig akár 5 milliárd forint is lehet a támogatás mértéke. A pályázatok várhatóan 2024. július végétől adhatók be.
tovább
infoblokk